Pillanatragasztó

by Bardócz L. Csaba

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    600 HUF  or more

  You own this

   

1.
A boldogság a legjobb pillanatragasztó, Obiban, Praktikerben nem kapható; kivéve, ha ott dolgozik a lány, akiért által mennél a Tiszán ladikon. Van-e annál jobb, mint mikor a szokásosnál jobban, egy mosolyra, egy hangra, a szíved úgy megdobban, majd kiesik belőled, mégsem aggódsz, mert nálad van a boldogság a legjobb pillanatragasztó. A boldogság a legjobb pillanatragasztó, Obiban, Praktikerben nem kapható; kivéve, ha ott dolgozik a lány, akiért által mennél a Tiszán ladikon. Van-e annál jobb, mint mikor a szokásosnál jobban, egy illatra, egy hangra, a szíved úgy megdobban, majd kiesik belőled, mégsem aggódsz, mert nálad van a boldogság a legjobb pillanatragasztó.
2.
Egyet balra, egyet jobbra, egyet magad elé és elindulsz, de nem veszed észre, várok Rád, gyorsuló szívvel várok Rád. Egyet balra, egyet jobbra, egyet magad elé és megtorpansz, most veszed észre, ott várok Rád, gyorsuló szívvel várok Rád. Egyet balra, egyet jobbra, egyet magad elé és ott vagyok Teveled végre, úgy ölelsz át, gyorsuló szívvel ölellek át. Együtt balra, együtt jobbra, együtt hazafelé és maradunk gyorsuló szívvel.
3.
Jó lenne 00:58
Jó lenne, kétség helyett, egységbe esni Veled.
4.
Drágám 03:00
Drágám, add ide a sót, ott van fenn az IKEÁs polcon, Pepcos kis üvegben. Drágám, ebben az üvegben porcukor van, és nem só, paprikásba nem klassz. Drágám, kapcsold be a tévét, jól tudod, hogy most kezdődik a Magyar Kupa döntő. Drágám, hol vannak a nézők? Vírus nincs már, szép a pálya... Miért mindenki sétál? Drágám, ugye hoztál pezsgőt? Törleyt, hogy ne törj le itt, hoztam édes, száraz. Drágám, a szójátékaid fárasztanak s mulattatnak, egyszerre ez agyrém. Drágám, hány vers van még hátra? Honnan tudjam? Nem én írom, folyik ki belőlem. Drágám, folyik, és a papír gyorsan telik, mint az idő, bújj hát ide hozzám. Drágám.
5.
Kedvenc ingem a C&A-ból milyen jól állt Rajtad... Kedvenc zöngém a csukott szájból reggelt formált ajkad... Kedvenc tincsem a fehér tájból merre kószált hagytad... Kedvenc arcom az édes százból vízbe-dobált sarkad... Kedvenc minden közel távol szívem alá kaptad...
6.
Akkor esett le (free) 02:21
7.
Hiány 00:44
Három dolgot csinálok egyszerre: énekelek, pengetek és hiányzol. Ez utóbbit persze nem is én teszem, csak összezavart ez a fránya angol, ők azt mondják: én hiányollak Téged, I miss You, I miss You, I miss You ... Bezzeg nálunk még itt is, még ebben is a másik a hibás: Hiányzol. Azonnal hagyd abba!
8.
Maradhat 01:10
Jó napot kívánok, kérek szépen egy…múzsát. Máris, egy pillanat… Több lett… Maradhat? Természetesen. Egyem a húsát… Na, azt azért ne! Csak rímmel-ámmal. De verseket faraghat és szeretve szerethet… ne törődjön a vámmal -csak egy javaslat, egy tavaszi ötlet. Köszönöm. A múzsát, hogy a pillanat több lett… Több, mint múzsa, köszönöm. Több, mint múzsa? Maradhat
9.
Bolondulni 01:41
Belebolondulni könnyű, ki belőle: nem. Utolért az elérhető elérhetetlen szerelem. Bolond szerelem. Vele bolondulni mindig csak nélküle: Ő. Utolért az elérhetetlen elérhető szerelem. Bolond szerelem. Bolond, szeretem.
10.
A múzsa nem alszik, nem alszik nálam. Távozott és itt maradt, több homlok, mint hanyatt. A költő nem játszik, nem játszik nála. Távozott és elmaradt, dobogás szó alatt. A múzsa nem alszik, nem alszik nálam. Ittmaradva távozott, szíve mást álmodott. A költő nem játszik, nem játszik nála. Elmaradva távozott, szívet dallá hámozott. Nem alszik. Nem játszik.
11.
Hét vége volt, szép eleje, péntek vagy szombat. Eltalált és átölelt egy mondat. Szép vége volt, hét eleje, hétfő vagy kedd. Azt álmodtam, hiányzom Neked.
12.
Rímálom 00:13
Költő vagyok, és van egy visszatérő rímálmom. Ha most aludnék, el is mondanám... ...de ébren vagyok.

about

A hangfelvételek Keszthelyen, a Send me close to the Oh -ban készültek, 2021 tavaszán és nyarán.

credits

released June 26, 2021

Albumborító akvarell-báj: Anahíta

license

all rights reserved

tags

about

Bardócz L. Csaba Hungary

Bardócz L. Csaba derűs- boros-tücskös-holdas-tündéres-felhős-szíves-szédülős-tükrös-csavaros-teás-angyalos dalokat ír és énekel, gitárra kitárva. Koncertjein szívesen mesél és örömmel beszélget.

contact / help

Contact Bardócz L. Csaba

Streaming and
Download help

Report this album or account